kuu

Waarom ik dit doe

Geen Fitness jongen.

Sport is mijn leven. Het is iets wat ik al sinds heugen doen. Ik heb altijd gesport. Misschien een jaartje niet, en wat voelde ik mij slecht. Maar zelf heb ik nooit zoveel met fitness gehad. Ik begreep niet zo goed wat mensen nou moesten in zo een bedompte fitnessruimte en naar mijn idee een beetje doelloos op een hometrainer calorie├źn verbranden. De hele cultuur en het hele gevoel daarvan staat mij niet aan.

Wereldkampioenschappen

Mijn sport is Atletiek. Als sprinter heb ik het goed gedaan met als hoogste bereikte wereldkampioenschappen atletiek. Topsport heeft mij gevormd. Ik heb leren doorzetten, leren pijn lijden en ik heb mijn opengestelde voor levensveranderende coaching en begeleiding. En ook heb ik geleerd om heel goed aan te voelen hoe het met mijn lichaam gaat, en als het niet goed gaat... waarom het dan niet goed gaat en wat ik er aan kan doen. Zelf vind ik dit het allerbelangrijkste. Want in mindere maten kan ik dit nu ook voor andere mensen.

Waarom de heldenfabriek

Toen ik eenmaal een tijdje niet meer zo intensief sporten, en ik mij de reguliere arbeidsmarkt begaf, ging ik steeds minder in mijn vel zitten. Ja ik bewoog nog wel, maar het was allemaal maar een beetje lafjes. Dat was niet goed voor mij en voor mijn lichaam. Ook heb ik van dichtbij meegemaakt wat de slecht bewegingsadvies en marketing heeft gedaan met iemand die niet zo veel van bewegen weet. Ik heb met mijn handen in mijn haar staan kijken hoe ze aftakelde.

De klik

Hierdoor klikte het bij mij. Ik kan dit en wil dit anders zien. Ik ben mij gaan inlezen, cursussen gaan volgen op het gebied van fitness en uiteindelijk een kleine eigen studio begonnen. Dit is wat ik met mijn leven wil doen, ik wil mensen gezond en eerlijk in beweging brengen. En ik ben altijd blij als het lukt. Daar doe ik het voor.

Heldenfabriek Corantijn 24 F 1625 HV, Hoorn

KVK: 56429436 Bank: 0197 6144 93 BTW: NL00183487813B01

06-19 41 54 52

© Heldenfabriek. Alle rechten voorbehouden.

Geen blogpost gevonden